Lancering NHG Rx succesvol

node.tpl.php

maandag, 12/03/2018 onder Nieuws

Tijdens het jongste najaarscongres van het NHG werd de NHG Rx app gelanceerd. NHG Rx is het resultaat van de samenwerking tussen het Nederlands Huisartsen Genootschap en Digitalis Rx. Inmiddels gebruiken ruim 2000 artsen deze app.

NHG Rx is de snelste en eenvoudigste manier om een uitgebreid farmacotherapeutisch kennisaanbod direct bij de hand te hebben. Smartphone, tablet, laptop, desktop – NHG Rx geeft via alle apparaten direct toegang tot het NHG-formularium. Met de NHG Rx app kunnen therapie-adviezen uit de NHG-richtlijnen makkelijk mobiel of op de pc worden geraadpleegd.

Voor alle voorschrijvers

NHG Rx is een aanvulling op het elektronisch voorschrijfsysteem Prescriptor. De Prescriptor EVS-module is speciaal ontwikkeld voor alle voorschrijvers, van huisartsen, praktijkondersteuners tot specialisten. De NHG Rx app is ook bedoeld voor zorgverleners zoals verpleegkundig specialisten en apothekers. Prescriptor is geïntegreerd in het medisch dossier van de patiënt en geeft beslissingsondersteunend advies. NHG Rx is beschikbaar voor Android en iOS. Download NHG Rx via Google Play of de App Store.

Nieuwstags: